Pavo ProteinPlus er et kosttilskud, som er en høj koncentreret proteinkilde. Da det er rig på aminosyrer (f.eks. lysin, methonin og threonin), kan mangel på protein i rationen let udlignes. Hvis grovfoderanalysen viser, at der er for lidt proteinindhold i grovfoderet, er ProteinPlus det perfekte produkt til at tilføre protein, og kun protein. Resultatet er, at resten af rationen ikke påvirkes, men at proteinmanglen og proteinunderskuddet udlignes. Hvis du ikke er i stand til at få lavet en grovfoderanalyse, kan du genkende et proteinunderskud ved en række symptomer såsom: dårlig hår- og hovkvalitet, nedsat modstandskraft, muskeltab, udvikling af ødemer eller let træthed. Husk, at især for heste med et øget proteinbehov, som drægtige/lakterende hopper, seniorer, sportsheste, heste i vækst og heste under restitution, er det vigtigt at holde et godt proteinniveau for at være velfungerende


Mere information

Pavo ProteinPlus is a supplement, which is a highly concentrated source of protein. As it's is rich in amino acids (i.e. lysine, methonine, threonine) shortage of protein in the ration can easily be recovered. If the roughage analysis showed that there is too little protein conent in the roughage, ProteinPlus is the perfect product to add protein, and protein only. As a result, the rest of the ration will not be influenced but the protein lack and the Protein deficit now balanced. Especially for horses with an increased protein demand, like pregnant/lactating mares, seniors, sport horses, growing horses and horses during recovery, it's important to keep up a good level of protein in order to remain healthy. 

More info

Pavo RiceBran er en naturlig, koncentreret energikilde indeholder et højt indhold af slow-release energi. Det betyder, at energien bliver tilgængelig for kroppen over en længere periode, hvilket lægger en konstant, men let belastning på din hests stofskifte og forhindrer din hest i at blive varm. Energi er et vigtigt element, hvis din hest er for tynd. Hvis hesten indtager mere energi, end den bruger, vil det føre til en vægtforøgelse. Da Pavo RiceBran er så koncentreret, behøver du også kun at fodre med en lille mængde dagligt.

På trods af det højere stivelsesindhold er Pavo RiceBran også velegnet til heste med stofskifteudfordringer. Dette skyldes, at stivelsen i RiceBran ikke kommer fra selve kornet og fordøjes godt og gradvist, så der ikke er nogen spidsbelastning på glukosestofskiftet.
Mere information

Pavo WeightLift består bl.a. af lucerne og risklid.  Lucerne er kendt som en god kilde til protein og fibre, mens risklid er en værdifuld energikilde. Kombinationen af protein, fibre og energi gør Pavo WeightLift særdeles velegnet til heste, der er for tynde og har brug for at tage på. Pavo WeightLift har et lavt indhold af sukker og stivelse og er fri for korn og melasse. Produktet can både udfodres tørt og opblødt


Mere information

Pavo FibreBeet er en blanding af sukkerfattig roefibre kaldt SpeediBeet (50%), beriget med proteiner fra lucerne (30%) og letfordøjelig sojaskaller (18%). Denne blanding af fibre er yderst velegnet til heste, der har brug for ekstra energi og protein. Derfor passer den perfekt ind i rationen til (sports)heste med dårlig muskulatur og (ældre) heste, der er for tynde og har brug for at tage på i vægt på en sund måde. Pavo FibreBeet indeholder desuden et meget lavt sukker- og stivelsesindhold og er helt kornfri. 


Mere information